PASSIE 
VOOR
LEKKER 
ETEN

De Kokkerette is de locatie voor heerlijke gerechten en delicatessen. 

Met veel passie en zorg zijn de leveranciers uitgezocht en de gerechten samengesteld. Vers en kwaliteit is waar het in deze winkel om gaat!

Bij de Kokkerette kun je heerlijke pasta’s, vlees- en visgerechten afhalen. 

De maaltijden komen uit de Italiaanse of Frans-Nederlandse keuken.

De Kokkerette is de locatie voor heerlijke gerechten en delicatessen. Met veel passie en zorg zijn de leveranciers uitgezocht en de gerechten samengesteld. Vers en kwaliteit is waar het in deze winkel om gaat!

Bij de Kokkerette kun je heerlijke pasta’s, vlees- en visgerechten afhalen. De maaltijden komen uit de Italiaanse of Frans-Nederlandse keuken.

Geïnspireerd om thuis te koken? 
Dat kan.


Bij ons zijn alle ingrediënten en het bijbehorende recept verkrijgbaar. Onze chef-kok geeft je graag nog even enkele tips.

Tijdens de lunch en aan het einde van de dag hebben we een maaltijdservice. We brengen dan de warme maaltijd bij u thuis of op uw bedrijf.

Wil je hapje eten om vervolgens weer verder te gaan. Schuif dan aan in de winkel en geniet daar je gerecht. We serveren daar graag een passende wijn bij. 

Naast de stijlvolle delicatessenwinkel is De Kokkerette een cateraar voor zowel privé als zakelijk.

Wijn & 
Spijs

"primavera 

in Italia"

 

5 gangen(seizoens)gerechten

geserveerd met

5 bijpassende Italiaanse wijnen

13 en 14 juli - thuiseditie

Iedere maand – twee maand organiseren wij samen met I Nostri Cinque een wijn & spijsavond. Op zo’n avond worden vijf mooie gerechten uit het seizoen geserveerd met bij ieder gerecht een bijpassende wijn. Natuurlijk krijgt u per gang de nodige uitleg over de wijn-spijs-combinatie. In de maand mei hebben we een speciaal thema “Primavera in Italia”. Naast 5 Italiaanse gerechten, 5 Italiaanse wijnen brengen we de Italiaanse sfeer bij u thuis.

Onze wijn-spijs avond – thuis- blijkt een groot succes. Zo kunt u toch heerlijk genieten van de 5 gerechten en de 5 passende wijnen. Het enige wat u moet doen, is thuis de tafel sfeervol dekken. Wij doen de rest!Onze wijn-spijs avond – thuis- blijkt een groot succes. Zo kunt u toch heerlijk genieten van de 5 gerechten en de 5 passende wijnen. 

Het enige wat u moet doen, is thuis de tafel sfeervol dekken. Wij doen de rest!


Tussen 17.30 en 19.00 uur brengen wij u de amuse en de eerste drie gerechten geserveerd op borden. Dit met een uitgebreide uitleg van het menu en de bijpassende wijnen. De toelichting van de wijnen sturen wij u per app met een filmpje. Tussen 20.00 en 21.00 uur brengen wij u het hoofdgerecht, warm! En natuurlijk brengen we het dessert dan ook.

U kunt op deze manier toch genieten van een culinaire avond met onze gerechten en de wijnen die wij normaal schenken.

 

U kunt op deze manier toch genieten van een culinaire avond met onze gerechten en de wijnen die wij normaal schenken.

 

De borden worden opgehaald. Deze kunnen natuurlijk vuil terug.

 

Het wijn-spijs diner kost € 53,-- per persoon.

 

Interesse? We horen het graag.

De Kokkerette, tel 053-7400180, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk onze vacatures!

Sinds 2017 hebben we onze delicatessenzaak, maaltijdenservice, catering en kookstudio in Enschede. Geïnspireerd door mooie pure ingrediënten koken wij dagelijks maaltijden voor de maaltijdenservice. Daarnaast hebben we veel cateringactiviteiten en de kookstudio. En natuurlijk onze klanten in de delicatessenzaak en take away.